Vi ber om ursäkt för extremt dålig uppdatering av denna hemsida. Vi kan bara skylla på oss själva och det faktum att vi har för mycket att göra med vår verksamhet, vilket i och för sig är positivt.

Några axplock av det vi håller på med kommer här:

Hösten 2012 producerade och genomförde vi en megastor turné i 21 städer  under namnet "Star For Life On Tour" tillsammans med "Star Choir" från Sydafrika och "The Moniker" plus gästartister såsom Molly Sandén, The Real Group, Shirley Clamp och Måns Zelmerlöw. Dessutom medverkade 10000 gymnasieungdomar över hela landet som kör på repsektive ort. En makalös turné som fick fantastiskt gensvar!

Som en uppföljning till denna turné erbjöds möjligheten att följa med oss och några av artisterna på en resa till Sydafrika för att besöka Star For Life skolor och se hur vi arbetar på plats. Nyligen hemkomna från denna resa som över 300 svenskar deltog i kan vi konstatera att även detta blev ett lyckat arrangemang.

Första veckan fick resenärerna bevittna workshops och 2 skolinvigningar i bushen i Zululand, mycket omtumlande och känslofyllda upplevelser. Därefter vidare till Kapstaden där vi tillsammans med Sydafrikaresor.se arrangerade ett stort välgörenhetsevent på vingården "Klein Constantia". Ulf Wagner från stjärnkrogen Sjömagasinet i Göteborg stod för maten och Triple & Touch, Star Choir, The Real Group, Molly Sandén och Måns Zelmerlöw underhöll. En mäktigt och känslofylld tllställning för alla inblandade.

Förutom vårt engagemang i Star For Life jobbar vi naturligtvis oförtrutet på som vanligt hemma i Sverige med evenemang, konserter, företagsevent osv osv. Till sommaren är det faktiskt 30 år sedan vi startade Triple & Touch vilket naturligtvis borde fira. Låt oss återkomma till hur längre fram.

Det går alltid bra att titta in på www.starforlife.se för uppdatering också.

Allt gott så länge!

Ken & Göran